ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ e-POINT?

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Καθώς οι καιροί αλλάζουν, εξελίσσονται, και οι άνθρωποι αναζητούν πιο βιώσιμους τρόπους ζωής, στεκόμαστε στις προσπάθειές μας για να προσφέρουμε στην κοινωνία μας, να δημιουργήσουμε μια θετική αλλαγή και να βοηθήσουμε τη χώρα μας να αναπτυχθεί και να προοδεύσει.

Ακολουθώντας τα συνδυασμένα βιώσιμα οράματά μας, ο Όμιλος Πηλακούτα ενώνει τις προσπάθειές του με την Troodos Electric Cables LTD για να παρουσιάσει την πρωτοβουλία e-Point Cyprus .Η πρωτοβουλία στοχεύει στην εγκατάσταση και τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου φορτιστών EV e-Point σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς και δήμους, οι οποίοι θα προσφέρουν στο κοινό τη δωρεάν φόρτιση των οχημάτων τους. Μια επένδυση από την πλευρά μας για την ενίσχυση της ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο και την προώθηση ενός πιο πράσινου αύριο.

Ως δύο εταιρείες με πλούσια ιστορία, κληρονομιά, επεκτείνουμε τώρα τις προσπάθειές μας για να κάνουμε αυτό που είναι σωστό, αναλαμβάνοντας περισσότερες δραστηριότητες που σχετίζονται με περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες και αυξάνοντας τη συνεισφορά μας στην κοινωνία.

Ακούγοντας τις επιταγές της σύγχρονης εποχής και έχοντας τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων και υψηλότερης ποιότητας λύσεις φόρτισης EV στην κυπριακή αγορά, προχωράμε ανταποκρινόμενοι σε κάθε ανάγκη και προτίμηση.

Λέξεις όπως βιωσιμότητα, στρατηγικές συνεργασίες για εμάς έχουν νόημα. Εμπλουτίζουν την πρωτοβουλία μας με τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να επεκτείνουμε συνεχώς τον αντίκτυπό μας στη χώρα μας.

Char. Pilakoutas Group

Ο Όμιλος Πηλακούτα, ταυτόσημος του κλάδου αυτοκινήτων στην Κύπρο, ξεκίνησε την πορεία του το 1932.

H επιχειρηματική διαδρομή του Ομίλου Πηλακούτα καλύπτει τέσσερις συνεχόμενες γενιές και έχει ταυτισθεί με τη συνεχή εξέλιξη. Το 1958, μια χρονιά ορόσημο, η Χαρ. Πηλακούτας Λτδ ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της BMW.

Το 1995, σε ένα νέο σημαντικό σταθμό, στον Όμιλο εντάχθηκε η γενική αντιπροσώπευση του Rover Group (Rover, Land Rover, MG). Η MINI, η διάσημη βρετανική μάρκα, εντάχθηκε στην οικογένεια των brands του Ομίλου το 2001, εμπλουτίζοντας το εύρος των διαθέσιμων επιλογών.

Επόμενο αναπτυξιακό βήμα το 2004, όπου ο Όμιλος απέκτησε την αντιπροσωπεία της διεθνούς κύρους μάρκας Jaguar ενώ, το 2007, ακολούθησε η συμφωνία με τη Rolls Royce και την Alpina. Ισχυρή δυναμική στον Όμιλο προσέδωσε η Nissan, ως νέο του μέλος που προστέθηκε το 2006.

Οι εμπορικές δυνατότητες του Ομίλου ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο με τις μάρκες Renault και Dacia το 2018 και με τη Mitsubishi το 2019. Στόχος του Ομίλου Πηλακούτα είναι η βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη, παρέχοντας στους πελάτες του τις καλύτερες επιλογές προϊόντων και υπηρεσιών και κτίζοντας μαζί τους ισχυρές σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

Ιστοσελίδα:  www.pilakoutasgroup.com.cy

Troodos Electric Cables LTD

Η Troodos Electric Cables Ltd (TEC), η οποία ιδρύθηκε το 1973, είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την διανομή όλων των τύπων ηλεκτρικών καλωδίων και υλικού ηλεκτρικών εγκαταστάσεων στην Κύπρο με έμφαση τα εξειδικευμένα έργα.

Εκπροσωπώντας επώνυμους κατασκευαστές με υλικά υψηλής ποιότητας που είναι ηγέτες στον τομέα τους, η TEC οφείλει την επιτυχία της στην κατανόηση των μοναδικών αναγκών των πελατών της

Η TEC είναι περήφανη που γιορτάζει τα 50 χρόνια προσφοράς της στην Κυπριακή αγορά, με άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση όλων των μεγάλων συμβούλων, εργολάβων και ηλεκτρολόγων στον τομέα, με όγκο απόθεματων που επιτρέπει την ευελιξία προσαρμογής στις αλλαγές της αγοράς και στους αιτήματα των πελάτων της.

Οι αξίες μας καθοδηγούν στις καθημερινές μας αποφάσεις. Μας βοηθούν επίσης να προσελκύσουμε και να διατηρήσουμε μερικούς από τους πιο ταλαντούχους υπαλλήλους, έμπιστους προμηθευτές και επιχειρηματικούς συνεργάτες προκειμένου να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε το κύρος μας, ως μια Κυπριακή εταιρεία επαγγελματιών με βαθιά γνώση του κλάδου για την άψογη εξυπηρέτηση πελατών της.

Ιστοσελίδα:  www.troodoselectric.com.cy